Vier dit jaar een vuurwerkvrije jaarwisseling bij Bilderberg

Een ontspannen verblijf voor mens en dier in onze hotels

  De laatste dag van het jaar staat in het teken van gezelligheid, oliebollen en vuurwerk. Het laatste kan voor mens en dier zorgen voor veel onrust. Daarom heeft Bilderberg dit jaar een aantal vuurwerkvrije hotels. Wil je dit jaar de jaarwisseling in alle rust doorbrengen of neem je graag jouw huisdier(en) mee op vakantie? Kom dan dit jaar overnachten in één van onze vuurwerkvrije hotels op de Veluwe.

  Oud en nieuw bij Bilderberg Hotel ’t Speulderbos

  Het leukste familiehotel van Nederland is tijdens de jaarwisseling omgetoverd tot een waar winterparadijs en vuurwerkvrij. Bij aankomst wordt je ontvangen met warme chocolademelk of glühwein en warme oliebollen of een lekkere appelflap. De avond begint met een culinair diner in ons vernieuwde restaurant. Vanuit onze Food Court heb je de keuze uit heerlijke gerechten die ter plekke voor je bereid worden. Om het nieuwe jaar in te luiden is er om twaalf uur een feestelijke toast. Uiteraard zonder vuurwerk, maar zeker even gezellig. Huisdieren zijn van harte welkom bij Hotel ’t Speulderbos. De kosten zijn 25 euro per nacht. Tijdens het ontbijt, lunch en diner zijn huisdieren niet toegestaan in het restaurant, wel in ons gezellige Grand Café.

  open-haard-kerst

  Oud en nieuw bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh

  Vier dit jaar een vuurwerkvrije jaarwisseling midden in de natuur en ervaar het mooie winterlandschap van de Veluwe. Hiervoor heeft het hotel een speciaal hotelarrangement samengesteld. Bij aankomst wordt je ontvangen met warme chocolademelk en glühwein. De avond begint met een luxe buffet en je kunt van vijf uur ’s avonds tot twee uur ‘s nachts genieten van dranken inclusief*. Onder begeleiding van een DJ sluiten we 2018 feestelijk af. Waag een dansje op de dansvloer of een gokje aan de roulettetafel. Ga uitgerust het nieuwe jaar in in een van onze ruime en sfeervolle hotelkamers. Ook in Résidence Groot Heideborgh zijn huisdieren van harte welkom. De kosten zijn 25 euro per nacht. Het hotel zorgt ervoor dat op de kamer een voederbak, drinkbak en kleed aanwezig is.

  * Dit zijn dranken uit het Hollands assortiment.

  Wil je net als velen Oud en Nieuw afsluiten zónder harde knallen? Dan verwelkomen wij je graag! Reserveer jouw vuurwerkvrije verblijf online of telefonisch via: +31 (0)577 46 27 00.

  gljms425_reg425inwbalk_url368

  Laat een reactie achter