Naar buiten!

Inspiratievolle zakelijke bijeenkomsten in de buitenlucht

  Denkt u bij een vergadering aan droge sessies waar geen eind aan lijkt te komen? Wij niet. Want een vergadering kan naast nuttig ook aangenaam zijn. Bijvoorbeeld door eens buiten in het bos te vergaderen. We laten u een aantal Bilderberg locaties zien waar dit mogelijk is.

  Hotel De Buunderkampbuitenvergaderenbuunderkamp

  Nieuwe inspiratie opdoen? Soms is een nieuwe omgeving alles dat nodig is. De buitenvergaderlocaties van Bilderberg Hotel De Buunderkamp zijn de ideaal voor creatieve sessies of kleine teambesprekingen. Aan de picknicktafel, op zitzakken of midden in het bos in de heksenkring van boomstammen; inspiratie gegarandeerd!

   

  Hotel De Bovenste Molen

  De natuurrijke omgeving van Noord-Limburg nodigt uit om naar buiten te gaan. Bilderberg Hotel De Bovenste Molen biedt daarom de mogelijkheid om uw vergadering, training of bijeenkomst in de buitenlucht te organiseren.

   

  Hotel ‘t Speulderbosbuitenvergaderen1

  Een intensieve vergadering die toch heel ontspannend is, een seminar voor grote of kleine groepen of een productpresentatie als start van een commercieel succes; dankzij de bosrijke locatie, hoge service en veelzijdige ruimten van Bilderberg Hotel ‘t Speulderbos kan het allemaal. In Garderen vergadert u in het eeuwenoude Speulderbos. Heerlijk in de buitenlucht maar met de vertrouwde service van Bilderberg.

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  We denken graag met u mee over de perfecte zakelijke bijeenkomst voor uw doel. U kunt contact met ons opnemen per mail of via +31 (0)317 362 266

   

  Laat een reactie achter