Uw vergadering verdient een nieuwe jurk

Boek uw zakelijke bijeenkomst in Bilderberg Garden Amsterdam en ontvang een LaDress cadeaubon twv €250!

  In een splinternieuwe jurk van LaDress naar uw zakelijke bijeenkomst? Dat kan met de nu al veelbesproken actie van het Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam. Boek voor minimaal €4000 uw vergadering met overnachting en ontvang een giftvoucher van €250 voor LaDress.

   

  GardenHotelVergaderen in het hart van Amsterdam

  Het Garden Hotel is de perfecte locatie voor al uw zakelijke vergaderingen en bijeenkomsten in het centrum van Amsterdam. Dicht bij de RAI, het World Trade Center en het ‘financial district’. De kleinschaligheid van het hotel zorgt voor veel persoonlijke service en een intieme sfeer vol privacy. Natuurlijk staat onze Maître B’ tijdens uw bijeenkomst voor u klaar om aan al uw wensen te voldoen, terwijl de chefkok en zijn team zorgen voor een culinaire afsluiting van uw vergadering in Amsterdam in Restaurant De Kersentuin.

  De drie royale vergaderzalen van het Bilderberg Garden kunnen naar wens geschakeld worden tot een grote zaal. Tijdens het vergaderen kunt u gebruik maken van extra’s als een ‘Smartboard’, ‘Secretarial Services’ of ‘Video Conference’.

   

  La Dress vergaderactie BilderbergVoor welke jurk kiest u?

  Een stijlvol zwart kokerjurkje, een mooigevormde office dress of misschien wel een pittig rood exemplaar; met de honderden stijlvolle jurken van LaDress wordt het nog moeilijk kiezen. LaDress is bekend om haar grote collectie jurken van mooie kwaliteit en geweldige pasvorm.

   

  Boek nu uw vergadering!

  Reserveert u in de maanden januari t/m juli 2015 uw bijeenkomst en heeft uw boeking een reserveringswaarde van minimaal € 4000? Dan ontvangt u van ons een LaDress giftvoucher ter waarde van €250. Dat wordt heerlijk shoppen!

  Voorwaarden

  • Geldig voor definitieve vergaderingen in de maanden januari t/m juni 2015
  • Enkel geldig in combinatie met overnachtingen
  • Reserveringswaarde van minimaal € 4000
  • Geldig voor nieuw gemaakte reserveringen
  • 1 cadeaubon per reservering

  Meedoen?

  Neem contact op met Bilderberg Garden Hotel. Samen  met u maken zij graag een arrangement op maat. Bel +31 (0)20 570 56 55 of mail naar garden.banquet@bilderberg.nl

  Meer informatie

   

  la dress

  Laat een reactie achter