Zo mooi is Résidence Groot Heideborgh geworden

Volledige renovatie van Veluws Bilderberg hotel met verbluffend resultaat

  De renovatie van hotel Bilderberg Résidence Groot Heideborgh in het Veluwse Garderen is afgerond. Het resultaat is verbluffend! Nadat de afgelopen jaren de meeting ruimtes, hotelkamers en het restaurant al zijn gerenoveerd, zijn deze lente ook de receptie, lounge en break-out ruimtes van het hotel vernieuwd. Maar dat niet alleen, er is nu ook een unieke eventlocatie in het bos met uitzicht over de schapenweide; De Buitenplaats!

  Vernieuwd hotel op de veluwe

  Bilderberg Résidence Groot Heideborgh is een prachtig hotel in het groen gelegen op de Veluwe. Het was al duidelijk dat men in Garderen niet stil heeft gezeten; de afgelopen jaren is er flink gerenoveerd. Als eerste alle meeting ruimtes en bijbehorende gangen en daarna de hotelkamers. Na de gangen van de hotelkamers volgde ook het restaurant Het Element. Afgelopen maanden is het plaatje compleet gemaakt met de receptie en de lounge en de laatste kleinere vergaderruimtes; de break-out ruimtes. Zelfs buiten rondom de résidence is er veel gedaan. Er is een unieke eventlocatie gecreëerd op het landgoed; De Buitenplaats, een oase van rust en inspiratie in het bos. De ideale plek voor bedrijfsfeesten, events en inspirerende meetings.

  Warm onthaal bij de receptie

  Je krijgt een warm onthaal van de vriendelijke receptioniste, vanachter de gloednieuwe balie in de lobby. Je kijkt je ogen uit als je binnenkomt, het hoge trappenhuis met de imposante lichtwand, de lichte en ruime lobby met de aansluitende lounge waarin je vanuit relaxte fauteuils kunt genieten van een prachtig uitzicht over het bos en de vijver. Een eerste indruk krijg je maar een keer!

  Bilderberg Groot Heideborgh - C
  Bilderberg Groot Heideborgh - H
  Bilderberg Groot Heideborgh - BB
  Bilderberg Groot Heideborgh - F
  Bilderberg Groot Heideborgh - A
  Bilderberg - Groot Heideborgh Buitenplaats P
  Bilderberg - Groot Heideborgh Buitenplaats G
  Bilderberg - Groot Heideborgh Buitenplaats Q
  previous arrow
  next arrow

  Inspirerend vergaderen in de vernieuwde inspiratieruimtes

  De meeting ruimtes met uitzicht op de vijver zijn al gemoderniseerd. Er zijn daarnaast nog een aantal kleine meeting ruimtes die veelal als break-out ruimtes worden gebruikt, een extra ruimte die tijdens een meeting voor veel doeleinden kan worden gebruikt.
  Als je nu binnen komt lopen herken je het niet meer terug. Een aantal ruimtes heeft een enorme glazen wand gekregen en allemaal hebben ze een andere en wat ongewone opstelling. Je zit hier niet meer gewoon aan een tafel te vergaderen, want er is gekozen voor meer inspiratie. Juist een belangrijk overleg voeren op een comfortabele sofa in een informele setting, een brainstormsessie op een grote krijtwand of inspiratie opdoen en dagdromen in een echte ‘hangsofa’. Wat je doel ook is, deze inspiratieruimtes helpen je deze te behalen.

  De Buitenplaats

  Toch een grotere ruimte nodig? Terug naar het begin. Als je het landgoed oprijdt, zie je aan het eind van de oprijlaan het prachtige hotel liggen. Maar als je goed kijkt, schuilt er voor het hotel nog wat in het bos; De Buitenplaats. Aan de schapenweide ligt tussen de bomen een bijzondere plek in het groen waar de mooiste events georganiseerd kunnen worden. Hier ga je echt #outofoffice!
  Met een grote flextent, een vuurplaats, een vijver, een bar en een kookplaats onder een stoere overkapping en een echte tuinkamer biedt deze plek ruimte tot 350 personen. De open opstelling en de verschillende plekken maken het makkelijk om het kleiner en knusser te maken, waardoor het ook geschikt is voor (veel) kleinere gezelschappen. In de zomer geniet je van de culinaire mogelijkheden van de barbecue, maar ook in de winter is het goed toeven bij de vuurplaats. Een unieke locatie voor unieke events, in de voortuin van een prachtig gerenoveerd hotel.

  Het resultaat van de renovatie met eigen ogen bewonderen? Bekijk hier de beste tarieven voor een overnachting. Of wil je meer informatie over een event op De Buitenplaats? Neem dan contact op met onze meeting en events regisseurs via 0577 46 27 00.

   

  Laat een reactie achter